dialogis_w

icon8

Työnohjaus


Kohtaa muutos tai ratkaise pattitilanne työpaikalla – palauta työteho ennalleen.

Lue lisää


icon5

Coaching


Vahvista ajatuksiasi ja kirkasta tavoitteesi – usko itseesi ja tee tulosta.

Lue lisää


icon7

Psykoterapia


Hyväksy, ota hallintaan ja jatka eteenpäin – ratkaisukeskeisiä työkaluja elämän hallintaan.

Lue lisää


icon6

Dialogiset®


Dialogiset®-korttisarja on toimiva työkalu mihin tahansa tilanteeseen, jossa halutaan herättää keskustelua, virittää vuorovaikutusta tai tutkia tunteiden kirjoa ja olotilojen olemusta turvallisella tavalla.

Lue lisää


Uskallusta ja voimavaroja muutosten tekemiseen


Dialogiksen palveluiden avulla poistetaan esteitä, jotka estävät meitä käyttämästä omia voimavarojamme tai osaamistamme täysipainoisesti. Työnohjauksen avulla voidaan kohdata muutoksia tai ratkaista pattitilanteita työpaikalla. Coaching auttaa vahvistamaan ajatuksia, kirkastamaan tavoitteita ja tekemään tulosta. Psykoterapia antaa työkaluja, joilla voi ottaa hallintaan vaikeat asiat ja jatkaa eteenpäin elämässä.

Löydettäessä uusia voimavaroja, uskallusta ja ideoita tehdä asioita toisin, syntyy tekoja. Työpaikoilla teot tuottavat rahallista tulosta kasvaneen liikevaihdon tai säästyneiden kulujen kautta. Henkilökohtaisessa elämässä energiaa vapautuu ja uskallat ottaa ohjat omiin käsiisi. Oma motivaatio ja uskallus vaikuttaa sinuun, mutta myös lopulta ympäristöösi.

Dialogis yrityksenä


Jokaisella ihmisellä on oma tarina: juuret ja ympäristö, jotka vaikuttavat hänen tapaansa tuntea, ajatella ja toimia. Tätä tarinaa tulee kunnioittaa, koska se on lähtökohta kaikelle kehittymiselle.


Lue yrityksestä lisää

Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä ratkaisuista tarpeisiisi.