Kuulumisia

Kotisivun blogi-hiljaisuus on ollut pitkällistä. Ajattelinkin lyhyesti päivittää, mitä Dialogis-yritykselle kuuluu. Muutoksia on ollut ja muutoksia on edelleen tiedossa.

Toiminimi vaihtui osakeyhtiöksi kesällä. Dialogis Oy:n kiinteät toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Isossakyrössä, lisäksi tietenkin myös liikun eri työpaikoilla ja koulutustapahtumissa. Työni koostuu Kelan psykoterapiapalveluista, työnohjauksista, coachingeista ja koulutuksista.

Toimin edelleen myös Pohjanmaan syöpäyhdistyksen freelancerina Etelä-Pohjanmaan alueella. Syöpäyhdistyksen kautta voi saada kriisikeskusteluapua joko syöpää sairastava, hänen lähiomaisensa tai koko perhe. Tämä on mielestäni upea kolmannen sektorin palvelu, johon ei tarvita lääkärin lähetettä ja palvelu toimii matalan kynnyksen periaatteella. Yritän järjestää yhteydenotosta ensimmäisen tapaamisen aina mahdollisimman pian. Tapaamiset järjestyvät yleensä Seinäjoella Järjestötalolla syöpäyhdistyksen toimistolla tai Isossakyrössä omissa toimitiloissani. Tarvittaessa teen myös kotikäyntejä tai käyntejä sairaalaan / hoitolaitokseen. Sain olla mukana myös syöpäyhdistyksen avokuntoutusryhmän toisena vetäjänä syksyllä. Ryhmä kokoontui kuutena peräkkäisenä viikkona 3 tunnin ajan kerrallaan ja mukana sai olla syöpää sairastavalla oma puoliso tai lähiomainenkin. Tähän on varmasti tiedossa jatkoa keväällä. Palaute avokuntoutuskurssista oli tosi hyvää.

Olen saanut ilokseni kohdata myös opettajatyön kautta tuttua ikäryhmää -lapsia ja nuoria. Saan tehdä sairaanhoitopiirin ostopalveluiden kautta lasten ja nuorten psykoterapiaa. Tuttu kohderyhmä, mutta tällä kertaa vain hyvin erilaisesta roolista. Olenkin tehnyt lapsi- ja nuorisoystävällisiä hankintoja yritykselle erilaisten pelien ja kuvakorttien muodossa.

Erilaiset luento- ja koulutustilaisuudet ovat myös täyttäneet kalenteria. Marraskuussa on varsinainen tulikoe, kun olen yhtenä puhujana valtakunnallisilla varahenkilöstöpäivillä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin järjestämänä. Yleisöä tulee olemaan yli 200 henkilöä ympäri Suomenmaata. Heillä onkin upea otsikko päiville -Tähärellistä työtä.

Tulevat muutokset – niitä tulee olemaan ennemmin tai myöhemmin ja taidanpa luvata pitää teitä ajan tasalla blogin kautta.

Olen kiitollinen saadessani tehdä valtavan monipuolista ja motivoivaa työtä. Tähärellistä työtä.